5. mai 2008

Kjenner jeg blir opprørt..

http://www.dagbladet.no/kultur/2008/05/05/534472.html

Jeg kjenner jeg blir sint og opprørt.

Eldre ligger i korridorene på våre sykehus, skolene forfaller, pleietrengende får ikke plass på de respektive stedene de har behov for, veiene her i landet ligner på "veiene" i indre Kongo, men jada - la oss bruke 300 000 kroner på en homsefest der homsene kan feire sin "legning"

Møkkaland!

20 kommentarer:

Anonym sa...

D e rett å slett GRENSELØST så torleif seie.. forkasteligt e retta ordet.. Operaren åg e ett skrekkeksempel.. 3 milliardar på någe folk flest ikkje e interresert i..

Anonym sa...

300000 høres kanskje mye ut. Del 300000 på antallet eldre som trenger hjelp, del det på antall km veg som trengs å bli bygget. Det finnes nok av penger her til lands, det er ikke det som er problemet hvis du trodde det. Dette er en milepæl for minoriteter i norge. Nå kan par av homofil legning bli behandlet av staten Norge på samme måte som andre par. Mange må gjerne komme og vifte med den kristne pekefingeren sin og si "fyfy, dette er ikke godkjent av gud", men ikke alle heller tror på gud og skal derfor ha mulighet til å leve utenfor kristne regler. Jeg er stolt av å bo i et land som er kommet så langt på det området. Å ha staten i ryggen betyr mye for en homofil. Da blir man liksom akseptert for den man er av staten man bor i. 300000 er en liten sum, det bor sikkert over 400000 homser og lesber i landet og de fleste av disse betaler også skatt. Hvis du synes så synd på de eldre, ta deg en tur på gamlehjemmet med en bløtkake under armen så har du iallfall gjort noe for dem annet enn å betale skatt og skylde på at det ikke blir brukt nok penger på, ikke bare sitt på internet og klag på alt som er kjipt. Kom deg ut på taket på det flotte nye operabygget vi skattebetalerne har (med glede) betalt for og nyt en heidundranes fest sponset av kommunen. Kanskje du får deg en ny homsevenn som kan forandre litt på det trangsynte perspektivet ditt.
Takk

Bjarne sa...

Penger har vi nok av, det er jeg fullt klar over. Men de blir jo ikke brukt på en fornuftig måte.

Dette, mener jeg, er et eksempel på dårlig prioritering.

Homofile og lesbiske har jo partnerskapsloven, hvorfor skal de på død og liv innbefatte sitt samliv som et ekteskap, som til alle tider har vært definert som et samliv mellom mann og kvinne?
Kampen mot en kjønnsnøytral ekteskapslovgivning er ikke en kamp mot homofile og lesbiske, men en kamp FOR ekteskapet mellom mann og kvinne.

Det bor sikkert 400 000 homofile og lesbiske i landet sier du.
Ifølge SSB bor det 4 737 000 mennesker i Norge, pr 01.01.08.
Om man skal følge de tallene du gir er rundt 8.5% av Norges befolkning homofile og lesbiske.
Aner jeg at homopropagandaen igjen viser sitt ansikt?....

Dette lovforslaget bærer preg av uvitenhet. Forslaget er ikke utberedt på noen måte.
Hva med å følge Frankrikes eksempel. Der ble et slikt forslag tatt opp, og en komite satte seg ned og arbeidet med dette spørsmålet.
Konklusjonen ble en grundig og seriøs rapport som sier f.eks at kjønnsnøytral ekteskapslov ikke skåner barna bl.a. Den ble derfor avvist.

Jeg sitter ikke å klager på alt som er galt. Men ett sted går grensen. Når jeg leser ar det bevilges 300 000 kr til denne festen, da blir jeg opprørt. Og det synes jeg at jeg har min fulle rett til å si.
Har også vært på gamlehjem til tider, er alltid hyggelig det:)

Siden jeg er imot den nye loven og å bevilge 300 000 kr til dette, er jeg da dermed "transynt og fordømmende"?
Ja, i følge homobevegelsen. For alle som ikke er enige med dem er jo menneskehatere av ypperste rang...

Jeg har ingenting i mot homofile og lesbiske som mennesker, det har jeg aldri sagt.
Men å bruke 300 000 kr på dette, det synes jeg er galskap!

Anonym sa...

God kveld!

Ble sittende på db.no og dumpet borti bloggen din. Jeg er svært enig med deg i både innlegget og kommentaren din. Det er i grunn synd at den nye ekteskapsloven kun har blitt en kristen motstandskamp. Jeg tror den hadde favnet flere dersom noen faktisk tok seg tid til å høre budskapet. Og tross alt, dersom dette nye lovforslaget er så bra for barna så skader det jo ikke med en konsekvensutredning.

Med vennlig hilsen Jenny, student, Bergen

Anonym sa...

Dagens gladenyhet.
Kommunen bevilger 300 000 kroner til en fest som hyller kjærligheten. Selvfølgelig er det jo på en måte litt "sløsing", og min lille andel som skattyter til Oslo utgjør 60 øre, noe jeg betaler med den største glede. Jeg kunne faktisk tenkt meg å betale 60 øre hver eneste dag hele året til slike formål som er med på å spre glede og varme.
Og det gjør jeg uten å ofre en eneste tanke på de gamle og syke. Dem er det mange nok som tenker på.
Alderdom og død kommer en gang til oss alle, den tid den sorg.
I mellomtiden la oss glede oss over livet og kjærligheten enten vi er homo eller hetero.

Gunnar

Anonym sa...

Kjære anonym

er det greit for deg at også kristne homser kommer for å feire den nye loven? Om du ikke forstår, kan du likevel godta?

Anonym sa...

Hmmm, eg syns det e litt rart at absolutt adle homofile forvente og forlange respekt og aksept for at de vil gifta seg og adoptera osv.

Ka då me oss så bare ikkje syns det e greit, så ikkje syns det e rett, og som ablsoutt ikkje finnes interesserte i å feira dette?

Kan dokkor då respektera, eller som her i bloogen bler skreve; godta? Godta det at eg ikkje syns det e greit for 5 øre, og at det har nada me reliligon og kristendom osv å gjørr?

Og før eg bler stempla som skap hitler osv for eg seie det, la meg avslutta me at eg har flerne homofile venner og eg seie det te sama te de når me diskutere emnet.

Eg syns det e feil, galt og stygt mot eventuelle adoptiv barn, og sånn e det bare.

Gratulere me dagen

Anonym sa...

Anonym med den fine dialektskrivinga som er så digg å lese. Ingen har nektet deg å si det du mener. Du har lov til å mene det. Og vi har lov til å mene at du er en jævla idiot. Og du har lov til å mene at vi er idioter som mener det. Og vi har igjen lov til å mene at du er føkka i skallen som mener vi er idioter. Og du har igjen lov til å mene at vi er osv. osv. osv. Om du er så opptatt av at man skal ha lov til å si hva man mener; HVORFOR skal DU få lov til å mene noe, mens VI bare skal AKSEPTERE det?

Forøvrig synes jeg det er bra de får pengene. Vi er rike nok, og et slag for likestillingen er verdt en feiring. Vil heller at skattepenga går til det enn til opprustning og annet anyways. Go them! :)

Anonym sa...

Hadde partnerskap vært likestilt med ekteskap, rettighetsmessig hadde det ikke vært nødvendig med denne kampen. Men homofilt parterskap har siden sin opprinnelse alltid blitt behandlet som annenrangs. Nå, med ekteskapsloven, er man likeverdig i samfunnet, uavhengig av hva den personen du forelsker deg i har mellom beina eller ikke.

Denne klagingen på at skattebetalernes penger blir "sløst" på et milepæl's arrangement som dette er latterlig. Det er, som noen andre har sagt; 60 øre per innbygger av landet. Og det er ikke kun for å feire 8,6% av befolkningen, som faktisk er et betydelig tall, men en feiring av at landet her har tatt et betydelig fremskritt i å annerkjenne sine minoriteter.

Og mens vi enda er inne på økonomi og bruk av skattebetalernes penge. Hvor mange skattekroner fra de homofile har ikke gått til kirken, som her i landet, i hvertfall, er en av deres større undertrykkere? En god del mere enn 60 lusne øre per person.

Dette er et enkelt-arrangement, er det virkelig så vanskelig å unne de dette?

Anonym sa...

Jeg synes det er utrolig smålig av deg å rope 'Møkkaland!' og omtale andre menneskers følelser som en 'legning' - tydelig at du ikke synes deres følelser er legitime. Under Bondevikregjeringene ble bevilgninger over kulturbudsjettene til ulike kristne organisasjoner økt drastisk. Hvorfor skal staten betale masse penger for de som har en kristen legning?

Jeg hadde skjønt at du hadde reagert dersom det var snakk om titalls millioner som ble bevilget til en LLH, og at dette ikke stod i sammenheng med medlemstall osv.

Tenk deg om. Det er greit at du uttrykker din mening basert på en 1600-1700 år gammel bok, som er redigert av ulike kirkemøter opp gjennom Europas historie, der noen setninger som er oversatt av haugevis av teologer kan tolkes i retning av at homofili er en 'synd', hvordan nå enn akkurat det begrepet kan tolkes....

Bjarne sa...

Her va det mange svar, spørs om jeg klarer å nå over alt, men jeg skal gjøre et forsøk.

Peter:

Møkkaland kan høres drastigt ut. Men jeg var oppgitt, og er det fremdelse, og synes det var en måte å si min mening på.
For jeg synes det er håpløst å bevilge 300 000 til en slik fest. Enkelt og greit, skjønner at mange er uenige, men det er min mening.

Motstand mot den kjønnsnøytrale ekteskapsloven trenger ikke kun ha sin basis i Bibelen.
Homofili er ikke normalt, og det er heller ikke naturlig. Dette tror jeg nordmenn flest innser, innerst inne.
Barn trenger to foreldre, far og mor.

Anonym sa...

Hvis homofili ikke er naturlig, hvordan forklarer du at homofili forekommer i... hvor mange dyrearter var det de hadde kommet frem til? Synes å huske det var snakk om et par hundre. Og det er ikke snakk om at disse homofile dyrene er barnløse, heller. Så hvis dyreriket klarer å fungere med diverse legninger, hvorfor skal ikke menneskene kunne klare dette?

Anonym sa...

Hvordan definerer du naturlig og hva med meg som har vokst opp med bare en far. Hvordan er jeg "skadet" pga av at moren min døde da jeg var liten, og hvorfor hadde det for meg vært mye verre å leve med 2 fedre i stedet for 1?

Bjarne sa...

Når den ene dør er det jo en helt annen situasjon. Jeg mener jo ikke at det er unaturlig da.

Jeg tror rett og slett at det beste er at barnet vokser opp med mor og far, og ikke 2 fedre eller 2 mødre. Det vil virke forvirrende på barna og bidra til en skjeiv (bokstavelig talt) utvikling hos barna.
Mann og kvinner er skapt til å fungere som omsorgspersoner sammen.

Ble dårlig formulert dette, jeg har tatt visdommstennene så er litt neddopa.

Anonym sa...

Men det er jo kun fordi folk har noe imot det. Det er ikke behov for de ordinære kjønnsrollene lenger. Eller mener du slik at mamma kan fortelle datter om menstruasjon og pappa kan fortelle sønnen om utløsning og viktigheten av å bruke kondom?
Det er det ingen foreldre som gjør lenger uansett. Man lærer det på skolen. Jeg hører folk si det er unaturlig og at det går utover barna, men hører aldri noen gode argumenter om HVORFOR?

Anonym sa...

Det er mange gode og seriøse argumenter mot den nye ekteskapsloven. Vil anbefale å ta en titt på jatilekteskapet.no. Under "artikkler" finner du mye interessant. Kan også anbefale MorFarBarn.no.
God lesning!

Anonym sa...

Jeg har herved bestemt oss for å innføre hetero-dagen(e). Ja jeg har det. Den skal feires på taket av Fjelltun hver gang vi føler for det. Det kommer heller ikke til å koste all verden, for maten som blir servert er tunfisk og ris med rosepepper-saus, samt at musikken som spilles (Phelps) er fra min egen laptop. (Vi kan vel forsåvidt heller ikke forvente å få økonomisk støtte til noe av dette.) Dere ser det, jeg har et slikt skrikende behov for å fortelle omverden om legningen min, om de liker det eller ei, selv om jeg ikke har noe som helst i mot dem; likevel, jeg føler meg underkuet og underprioritert som hetero, uglesett som kristenfundamentalist OG sett ned på som mørkemann. Jammen meg på tiden slike som oss får en eller flere egne dager, blir kvotert inn på arbeidsplasser, slår det opp i avisene at vi faktisk _ikke_ foretrekker en død homo fremfor en levende en, OG det faktum at Manu ruler så sinnsykt. Noe som forsåvidt ikke har noe som helst med resten av saken og gjøre, jeg var bare helt nødt til å fortelle dere det.

Anonym sa...

Kommer på heterodagene:)

Anonym sa...

En vil med denne nye loven si at en familie med to mødre og barna deres er helt greitt. Er ikke det ironisk? I og med at de samme som jobber for kjønnsnøytralt ekteskap, også jobber for å øke andelen av menn i barnehagen. Og i familien skal far bare bli overflødig.

Den nye ekteskapsloven handler om kjærlighet. Men den handler også om mye mer enn det! Den handler i første rekke om barns mulighet til å vokse opp med en mannlig farsfigur og en kvinnelig morsfigur. I neste rekke handler den om å skape stabile forhold for barna våre, og da bør pappa være mer enn en donor!

Husk: ikke slutt å be for loven, selv om den går gjennom!

Anonym sa...

Bjarne Ydstebø er en jævla idiot.