3. mars 2010

Godt sagt!



Det er mye som blir sagt i løpet av livet. Mye lurt og mye fornuftig. Men også utrolig masse rart, og ikke minst; mye direkte dumt.

La oss ta en titt på et par morsomme sitater:

"Jeg hilser presse, radio, fjernsyn og fremfor alt media velkommen." Christer Abrahamson, svensk ishockeyspiller.
- Greit å være på den sikre siden..

Avisene skriver mye rart. Ikke alltid er det like bevisst, men noen ganger gjør gramatikken at det hele blir ganske så morsomt, som denne setningen fra Aftenposten: "Risgrynene hagler på trappen i Oslo Rådhus, hvor to og to par lover hverandre evig troskap hvert femte minutt."

Dagsavisen er en avis som framstår som en av de seriøst avisene her i landet, men heller ikke de er sikret for å bli sitert på komiske setninger, som denne: "En sjelden, men ikke helt uvanlig skade"
- Den var dyp..

Som du sikkert har merket så blir det mange sitatet fra media her, ikke uten grunn. Det er morsomt hvordan et lite tegn som punktum eller komma forandrer hele budskapet i en setning. De fleste skjønner nok kanskje meningen, men dette ble helt feil, TV2: "Det er nå tatt ut tiltale mot Gamal Hussein, som er tiltalt for å ha drept sin kone, Gry Hussein, på ordre fra riksadvokaten."
- Ikke ofte riksadvokaten gir slike ordre..

"Kjøperen er den anonyme og søkkrike aksjeinvestoren Arne Fredly (39)", skrev VG en gang.
- God morgen..

Fotballspillere er vel ikke kjent for å være den yrkesgruppen med størst IQ. Frank Strandli sa en gang følgende: "Jeg smakte et godt øl i England. Jeg tror det heter 'pint'."
- Tror det er ganske vanlig i England, godeste Frank..

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha, humor =)

Anonym sa...

på tide ein oppatering elle?? =)